درمان ریزش ابرو
یکی از اجزای صورت که تاثیر بسزایی در زیبایی چهره دارد، بی شک ابروها هستند. از همین رو همواره چه آقایان و چه خانم ها به دنبال داشتن ابروهایی پرپشت و خوش حالت می باشند. ریزش ابرو به ویژه در خانم ها ممکن است به دلایل مختلفی همچون اختلال در عملکرد غده تیروئید، اختلالات هورمونی، کمبود شدید مواد مغذی در بدن و… رخ دهد. در این موارد فرد باید به پزشک متخصص پوست و مو مراجعه نماید تا پزشک با انجام معاینات و تجویز آزمایشات لازم علت اصلی ریزش ابروها را در بدن بیمار بیابد. پس از مشخص شدن علت بیماری، پزشک میتواند با تجویز داروهای مربوطه جلوی پیشرفت ریزش ابرو را گرفته و یا حتی درمان نماید. در ادامه این مطلب به بررسی راه های درمان ریزش ابرو خواهیم پرداخت، پس با ما همراه باشید.
جلوگیری از ریزش ابرو
گاه دلیل اصلی از بین رفتن تار موهای ابرو میتواند در اثر آسیب های پوستی باشد، همچون تاتو ابرو (میگرو پیگمنتیشن، هاشور) که در این موارد ریزش ابروها قابل درمان و جبران نمیباشد. چرا که در اثر تاتو مکرر ابرو، به ریشه مو (فولیکول مو) آسیب جدی وارد شده است و دیگر امکان رویش مجدد نیست. در این حالت تنها راه درمان و جبران موهای ابرو، انجام کاشت ابرو میباشد. برای کاشت ابروی طبیعی حتما فرد باید به کلینیک پوست و مو تخصصی که از تجهیزات مناسب و تیم حرفه ای در این زمینه برخوردارند مراجعه نمایند.
هم چنین یکی دیگر از دلایل از دست رفتن موهای ابرو، بیماری تریکوتیلومانیا میباشد. تریکوتیلومانیا بیماری است که در آن کندن ابروها به دلیل بیماری های روانی همچون وسواس و یا عادت به کندن آنها رخ میدهد. در صورت وجود تریکوتیلومانیا در فرد کاشت ابرو فایده ای ندارد و فرد حتما باید به روانپزشک مراجعه نماید و پس از درمان تریکوتیلومانیا در صورت نیاز، میتواند به کاشت ابرو اقدام نماید.